Kamp se održava od 1. do 7. jula 2018. godine na Jahorini. Cijena učešća iznosi 320 eura po učesniku. Ako je dvoje djece ili više  iz jedne porodice, cijena se smanjuje i iznosi 290 eura po djetetu. Postoji mogućnost plaćanja u ratama, zaključno sa 15. majom 2018 godine, kao i mogućnost plaćanja u gotovini u dogovoru sa referentom kampa.

Svaki roditelj je dužan da svoje dijete dovede na kamp u sopstvenom aranžmanu, te po završetku kampa dođe po dijete. Svi učesnici kampa su smješteni na Jahorini na bazi punog pansiona (3 obroka dnevno plus užina). Sportski nutricionisti određuju ishranu za odgovarajući uzrast koja je prilagođena njihovim nutritivnim potrebama u skladu sa pojačanim fizičkim aktivnostima i klimom. Djeca će dobiti cjelokupnu sportsku opremu (šorcevi, dres, majice, trenerku, čarape). Sa sobom obavezno ponijeti kopačke i neku topliju garderobu, jer planina Jahorina u junu u večernjim časovima može biti izuzetno svježa. I naravno ostalu garderobu shodno sedmodnevnom boravku na planini. Svaki roditelj može da prisustvuje kampu.

Intenzitet treninga je prilagođen uzrastu djece. Fudbalski kamp “Koroman” obezbjeđuje ljekarski nadzor 24 sata dnevno, kao i plaćanje takse i osiguranja. Vaše dijete će imati mogućnost korišćenja telefona, ali u okviru ponašanja na kampu. Za sve hitne slučajeve obezbijedićemo kontakt telefon na koji će Vam se javiti organizator kampa. Svaki učesnik kampa dobija diplomu i stručni izvještaj fudbalskih trenera kampa. Bićete u mogućnosti, tokom trajanja kampa, da razgovarate sa fudbalskim trenerima i stručnjacima iz Crvene Zvezde, Rada, Partizana, Željezničara, Sarajeva, Vojvodine i drugih klubova, koji će  nadgledati  treninge, te se na taj način lično informišete o potencijalima svog djeteta.

TOKOM TRAJANJA KAMPA TRENERI, SCAOUTI CRVENE ZVEZDE, PARTIZANA, RADA, VOJVODINE, ŽELJEZNIČARA, SARAJEVA I DRUGIH KLUBOVA, KAO I EVROPSKI NAJPOZNATIJI I NAJUSPJEŠNIJI FUDBALSKI MENADŽERI VRŠIĆE ODABIR NAJTALENTOVANIJE DJECE ZA SVOJE KLUBOVE I ZA SVOJE FUDBALSKE MENADŽERSKE AGENCIJE.

Cijene smještaja za roditelje:

Vrste sobe Noćenje sa doručkom Polupansion Pun pansion
1/1 55KM

(28 EUR)

65 KM

(33 EUR)

75 KM

(38 EUR)

1/2 45 KM

(23 EUR)

55KM

(28 EUR)

65 KM

(33 EUR)

Cijene su po osobi (nije uračunata boravišna taksa)

Kao dodatne usluge moguće je za roditelje organizovati:

Obilazak znamenitosti Romanijske regije (Vrelo Miljacke, Novakova pećina, Pećina Orlovača, Cekovića kuća, Ravna planina itd), kao i znamenitosti u gradu Sarajevu.

Mogućnost iznajmljivanja četverotočkaša vozila i bicikala te organizovane vožnje po Jahorini, paraglajding, panoramska vožnja žičarom itd. Kada je riječ o welnesu i rekreaciji u ponudi su: Finska sauna, Tursko kupatila bazen, teretana,

OD STRANE ORGANIZATORA SU PRIPREMLJENA TAKOĐE BROJNA IZNENAĐENJA ZA RODITELJE.